Aamulla ponkasin seittemän jälkeen ylös ja jätin haikeat(?) hyvästit Prince Georgelle. Yhdenksän jälkeen bussi lähti kohti Lac La Hachea ja edessä oli työhaastattelu. Olin ihan täpinässä, mutta varsinaisesti ei kyl jännittäny yhtään.

Jostain syystä bussi oli melkein tunnin myöhässä ja puoli kahden aikaan saavuin Lac La Hacheen. Vastassa oli alunperin Saksasta kotoisin oleva Rainer. Hän ja Englannista kotoisin oleva vaimo Jane omistavat siis pienen matkailukeskuksen Lac La Hachessa, noin kahden puolen sadan asukkaan kylässä. Heitin tavarat autoon ja ajettiin Fir Crest Resort:iin, jonne oli matkaa noin 6km. 

Ajoimme suht ison omakotitalon pihaan, joka on paikan keskus. Perhe asuu talossa ja samoissa tiloissa sijaitsee myös vastaanotto ja pieni kauppa. Talon ulkopuolella sijaitsee huskykennel. Menimme sisään ja vastassa oli kahdeksan aivan älyttömän sulosta huskypentua. Ainoastaan seitsemän viikkoa vanhoja sinisilmäisiä karvapalloja. Janelta sain lämpimän halauksen tervehdykseksi.

Jutskailtiin niitä näitä ja kaikkia työhommia ja käytiin kiertämässä keskus läpi. Itse asiassa paikka ei oo mitenkään iso, vaan oikeen kompakti ja hyvän kokonen. Alueella on mökkejä, sekä leirintäalue vaunuille ja teltoille. Tämä kaikki ison ja kauniin järven rannalla. Parin tunnin jutustelun ja tutustumisen jälkeen Jane oli jo valmis sanomaan, että olis tosi kiva jos tulisin kesäksi töihin.

Iltapäivällä myös perheen pojat Steve 18 ja Max 13 tulivat kotiin. Oikeen mukavia poikia molemmat. Vaikkakin molemmat tais vähän ujostella. Mutta vähän ennen kun olin lähdössä, niin Max kysyy innoissaan, että niin millon sä nyt oot sitten tulossa tänne? Eipä siinä voinu muuta kun hymyillä takas ja sanoa, että sitten toukokuussa :)

Nyt on sitten työpaikka kesäksi :D
Ja jos oikeen hyvin käy, niin ystäväiseni Anna saattaa tulla samaan paikkaan kesäksi. Peukut pystyyn ja toivotaan parasta! Olis kyllä ihan huippua...

Kymmeneltä illalla jatkoin matkaa. Määränpäänä Vancouver.