Unohdinpa eilen kirjottaa, että käytiin hiphop tanssikurssilla. Kurssi sisältää yhteensä kuus tuntia ja hinta oli huimat kaks dollaria! Oli kyllä mukavaa. Loppupuolella tuntia jaettiin ryhmä kahtia ja siinä sitten toljoteltiin ja arvosteltiin toisia. Sit opettaja kysy toiselta puolikkaalta, et keihin ihmiset kiinnitti eniten huomiota. Päivillä oli kuulemma parhaimma liikkeet ja mulla paras asenne. Hehheh. Joujou.

Tänä iltana käytiin kattomassa puolitoista tuntia mainoksia. Niin. Kuulostaa aika hassulta. Mutta kyseessä oli vuoden 2005 parhaimmat mainokset. No myönnetään, jossain vaiheessa alko aika käymään jä vähän pitkäksi, mutta silti oli ihan mukavaa.

Mä oon juuttunu ikävään päikkärikierteeseen. Pitäis päästä kyllä vähän tavalliseen rytmiin kiinni, niin tulis tästä elämästäki jotaki. Mutta toisaalta, kohta on loma ja sen tietää, että sillon se ei ainakaan siitä yhtään parane.

Joo. Nyt taidan alkaa siivomaan tätä kämppää, täällä on meinaan aikamoinen sekasotku. Huomenna on pyykkipäivä. Sit vielä torstai koulussa ja perjantaina lähdetään sitten reissuun. Ilmeisesti ollaan nyt sitten menossa Silver Lake:en, mistä Chantel on kotoisin. Chantelin veljellä on synttärit viikonloppuna ja koolla on kuulemma pitkälti sama porukka, kuin viime viikonloppunakin :)

Good Times!
Chantel ja minä edustetaan. Huomatkaa erityisen hieno Finland-lippis! :D
36499.jpg